Корисний попкорн

CornА чи знаєте ви, що попкорн – це не тільки смажена кукурудза, але й високий вміст клітковини, такий ж як у висівках?

 

Не вірите, що снек може бути і смачним, і корисним одночасно? Тоді ознайомтеся з даними дослідницьких інститутів США (Національного інституту рака, Американської стоматологічної асоціації, Академії харчування і дієти), які стверджують, що попкорн традиційного приготування (чисте зерно кукурудзи приготоване вдома) відмінно вписується в будь-який фітнес-, чи звичайний раціон.

 

 

 

 

 

Адже традиційний попкорн:Corn plate

  • цільнозерновий, а значить корисний – по-суті, це розкрите зерно кукурудзи,
  • низькокалорійний – тільки 31 калорія на склянку попкорну (без масла), 55 калорій з рослинною олією і 133 калорій з вершковим маслом,
  • ситний – завдяки високому вмісту клітковини,
  • джерело енергії – вуглеводи в складі попкорну хороший енергетичний ресурс для організму,
  • джерело клітковини – дуже корисної «грубої» їжі, що очищає організм і покращує травлення,
  • без цукру– зерно кукурудзи містить мало цукру, тому попкорн показаний діабетикам,
  • універсальний – попкорн не тільки закуска, але й повноцінне блюдо, яке можна споживати між сніданком чи обідом не псуючи собі при цьому апетит, з нього також можна готувати солені чи солодкі блюда в залежності від добавок та настрою.

джерело: http://www.popcorn.org