Рецепти

Хрусткий салат з попкорну
Час приготування 20 хв., порція на 6 осіб

  • 1/2 склянки середньої жирності сметани
  • 1/4 склянки майонезу
  • 1 ст. ложка білого винного оцту
  • 1/4 ч. ложка меленої гірчиці
  • 1/4 ч. ложка меленого чорного перцю
  • 1/4 ч. ложка солі
  • 1 склянка натертої на крупну терку моркви
  • 1/2 склянки нарізаного зеленої цибулі
  • 1/2 склянки нарізаного кубиками зеленого перцю
  • 9 чорних оливок без кісточок розрізаних пополам
  • 50 г нарізаного маленькими паличками сиру чеддер
  • 12 стаканів готового JOLLY TIME® Blust’O’Butter чи  JOLLY TIME® The Big Cheez (2 упаковки)

Приготування:
В середній мисці змішайте сметану, майонез, оцет, гірчицю, перець і сіль. Додайте моркву, цибулю, солодкий перець, оливки і сир, розмішайте. Перед подачею на стіл висипте готовий попкорн у велику салатницю, попередньо прибравши нерозкрите зерно, гарно змішайте і негайно подавайте на стіл.

Харчова цінність на 1 склянку:
калорій – 122/клітковини – 5 г/жиру – 10 г/вуглеводів – 20 г/білків – 6 г/холестерину – 5 мг


Судак в хрусткій паніровці з грибів і попкорну
4 порції

  • 2 склянки готового попкорну JOLLY TIME® Сrispy&White
  • ½ склянки сушених грибів (краще білих)
  • 1 ч. ложка тертої цибулі
  • 1 ч. ложка розчавленого часнику
  • 1 ч. ложка солі
  • 1 яйце
  • 1 ст. ложка рослинної олії
  • 4 шматки філе судака (або тілапії чи пангасіуса)
  • сік лимона

Приготування:
Гриби розмочити, змішати в блендері з цибулею, часником, попкорном і сіллю до однорідної консистенції, влити в миску. В окремій тарілці збити яйце. Розігрійте сковорідку, влийте олію, занурте філе риби спочатку в яйце, а потім в суміш з попкорном, і обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки. Подавайте з лимоном. Смачного!

Варіації блюда: замість філе риби можна також використовувати курячу грудку.